• Lokale deal Antwerpen : Geldigheid: Vanaf ontvangst van je voucher heb je tot 23/02/2019 om je bestelling te valideren op de website UGC.
  Aankoop: max. 20 vouchers per persoon.
  Bijkomende informatie : Kan niet vervangen, gewijzigd of terugbetaald worden . De codes voor het aanbod worden u per mail toegestuurd (gelieve hiervoor uw mails na te checken en uw spamberichten).
  Geldig voor alle spelende films. De bijkomende kost voor een film in 3D (€ 1) is al inclusief in de prijs van uw ticket. Er is een extra kost voor de aankoop van herbruikbare 3D brillen (2€).
  Belangrijk: Voor vragen of problemen, gelieve contact op te nemen met de klantendienst van Groupon. Gelieve UGC hiervoor niet te contacteren. De aankoop van een bioscoopkaart via uw Groupon voucher, gebeurt ENKEL op de website van UGC: www.ugc.be. De code zal niet geldig zijn aan de kassa of de automaten in de zalen van de UGC.

  Online stappenplan:
  1) Surf naar www.ugc.be
  2) Kies een film, bioscoop, datum, de versie en uur van vertoning
  3) Maak een account aan (indien nog niet gedaan) en volg de procedure
  4) Kies als betaalmiddel voor “Solokaart” en voer de code in
  5) Aanvaard de algemene verkoopsvoorwaarden en bevestig
  6) Bevestig je betaling. Na deze stap, krijg je een bevestigingsemail en een e-mail met je ticket in de vorm van een QR-code
  7) Print de QR-code die je via e-mail ontvangen hebt
  8) Ga naar één van de ” Priority booking ” terminals van de bioscoop en scan je QR-code. Je toegangsticket wordt dan afgedrukt.
  – Geniet van uw film!
  PROFITEER VAN DEZE KORTING!
  Normaal € 7,99, NU TIJDELIJK aan € 7,99

0