Dagdeal lokaal Vlaams-Brabant : Geldigheid: De voucher is 6 maanden geldig vanaf de dag van aankoop, uitgezonderd feestdagen.
Aankoop: Max. 1 voucher per persoon, maar je kan er 4 extra aankopen als geschenk.
Reservatie: Verplicht te reserveren via e-mail info@ids-aalst.com met vermelding van Groupon en je code, voor inlichtingen kan je altijd bellen naar het nummer 053/77.86.86 tijdens de kantoor uren. Dit dient minimum 4 weken op voorhand te gebeuren om samen een datum te bepalen. Gelieve 96 uur op voorhand te verwittigen indien de afgesproken data moeten gewijzigd worden, zoniet vervalt je lesbeurt. Bij annulatie wordt er een vergoeding aangerekend.
Opgelet: Niet cumuleerbaar met andere acties.
Bijkomende kosten: Aankoop boekenpakket (enkel via IDS vzw), PADI registratiekosten en toegang zwembad en duiklocatie moeten op voorhand betaald/aangekocht worden via het IDS Secretariaat​. Dit is niet inbegrepen in deze deal​ en dient voor aanvang van de eerste les aangekocht/betaald worden. Extra zwembadsessies of buitenwatersessies worden aangerekend.
Lesuren: De opleiding gaat door op dinsdagavond van 19u30 tot 23 uur in het stedelijk zwembad te Aalst. Tijdens het weekend kan je terecht in het Domain De Nekker in Mechelen, zaterdag van 11 uur tot 16u30 en zondag van 8u30 tot 12u30. Een VIP opleiding in Mechelen (klaar met de opleiding in 1 weekend) is mogelijk, maar enkel met toeslag en op verzoek.
Bijkomende info: Minimumleeftijd van 15 jaar, kunnen zwemmen en in het bezit van een medisch geschikt formulier ondertekend door een dokter. Indien alle doelstellingen zijn behaald, ontvang je PADI Scuba Diver brevet, Open Water brevet of PADI Advanced Diver brevet.
Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht

 

Profiteer van deze  € 134,01 korting!

 

Normaal € 250,00 , NU TIJDELIJK aan € 115,99

 

0