Actievandedag uw dagaanbieder

Huidige én aankomende dagdeals bij ActievandeDag

Acties van de dag voor zowel producten als uitjes vind je op actievandedag.be. Elke dag staan er zo’n 4 nieuwe aanbiedingen op de website, dus wel 28 deals van de dag per week. De website met superdeals begon in Nederland en is later ook in België begonnen met de verkoop van vakanties, weekendtrips en nog veel meer tegen aantrekkelijke prijzen. Actievandedag.be is een zusterpagina van vakantieveilingen.nl en de acties van de dag worden door hetzelfde bedrijf georganiseerd. Bovendien vind je op deze pagina’s niet alleen de aanbiedingen die gelden of geweest zijn, maar ook de aankomende dagdeals.

Reizen en gadgetdeals

Het aanbod op de actiesite bestaat uit producten en trips in alle categorieën, maar deze website is met name gespecialiseerd in uitstapjes, familietrips en handige gadgets. De website werkt dan ook samen met Corendon, Landal Greenparks, Roompot vakanties en andere bekende reisaanbieders om mooie acties van de dag te kunnen bieden. De website met deals van de dag trekt zo’n 325.000 bezoekers per maand, waarvan 160.000 unieke bezoekers. Onder andere reizen en producten worden hier dan ook met hoge kortingen aangeboden. Tussen de acties van de dag is dan ook altijd wel iets van je gading te vinden.

Navigeer naar de juiste deal van de dag

De familietrips, weekendjes uit, pretpark korting en andere leuke deals zijn heel gemakkelijk in het menu terug te vinden, zodat je gericht kan zoeken tussen de aanbiedingen. Ben je op zoek naar een voordelig weekendje weg, kijk dan eens voor een actie van de dag in de categorie ‘Hotels’ of ‘Vakantieparken’. Wil je liever een dagje uit naar bijvoorbeeld een dierentuin of optreden, dan kan je deze deal van de dag vinden onder ‘dagje uit’. Ook de mooiste gadgets vind je hier onder ‘producten’ met deals van de dag zoals elektronica, beddengoed en veel meer. Zo is er een actie van de dag te vinden voor iedereen.

Prima service voor veilig boeken

Op actievandedag.be maak je bovendien heel gemakkelijk een eigen account aan om snel je bestellingen terug te vinden. Ga je over tot de boeking van een actie van de dag, dan wordt deze 15 minuten voor je vastgehouden, zodat je alles nog eens kan bekijken en bestellen. Jouw deal van de dag betaal je vervolgens met Mister Cash, Bancontact of creditcard. Zo boek je jouw allerscherpste aanbieding op een veilige en eenvoudige manier. Of dit nu een hotelovernachting, mini-cruise, steroptreden of vakantieparkverblijf is. Kijk dus vandaag nog op actievandedag.be en kies voor een deal van de dag naar jouw keuze.

Neem een kijkje bij ACTIEVANDEDAG.BE