Korting en deal in Brussel :Geldigheid: van 30 juni 2018 t/m 12 augustus 2018 bij alle Belgische vestigingen van Hunkemöller (m.u.v. de factory sales en outletstores).
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil. Je groupon is je waardebon.
Bijkomende kosten voor de waardebon van € 25 geldt een minimale besteding van € 37,50, voor die van € 45 een minimale besteding van € 65 en voor die van € 65 een minimale besteding van € 99.
Reserveren: niet nodig, besteed je groupon in een van de winkels.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De waardebon is geldig voor het gehele assortiment, inclusief sale-artikelen. Niet te besteden in de webshop. Niet te besteden aan membercards of cadeaubonnen. Je waardebon moet in een keer gebruikt worden. Ruilen van aangekochte artikelen moet binnen 14 dagen en op vertoon van de kassabon. Je krijgt de € 25/€ 45/€ 65 niet in contact geld, tegoedbon of lingeriekaart terug. Het mogelijk resterende tegoed vervalt en zal niet worden terugbetaald. In geval van omruilen moet het minimum aankoopbedrag opnieuw behaald worden. Niet geldig in combinatie met andere groupons, acties en/of promoties, zoals het vierde artikel gratis. Het is niet mogelijk om je Membercard-tegoed te besteden in combinatie met de groupon. Het is wel mogelijk om de Membercard bij het inleveren van de voucher te laten scannen aan de kassa en voor Passion Points te sparen. Bekijk hier de algemene voorwaarden en 14 dagen herroepingsrecht.

 

Normale prijs : € 25,00,  TIJDELIJKE ACTIE € 12,00
Profiteer van deze  € 13,00 korting!

 

0